SERAT PATEKAH

Bismillahirrahmanirrakim … Utawi sakèhing puji kaduwe ing Allah.

Alkamdulillahi … Jênênge kang murba misesa.

Robbil ngalamin … Allah Ingsun kang pinangeran.

Arohmannirakim … Kang murah ing donya asih ing akerat.

Malikiyaomiddin … Nyatane karaton Ingsun.

Iyyaka nakbudu … Ingsun kang anêmbah kang sinêmbah.

Wa iyaka nastangin … Ora anane ingsun iki, sira kang ana, iku ora ketung Ingsun malih.

Ihdinas siratal mustakim………Nyatane ananira iku ananingsun.

Siratalladina an’amta ngalaihim … Margaa ing sira, Ingsun suka dening sira, margane ana mukmin ya dening sira.

Ghaeril maghlubi ngalaihim, waladdêlolin … Ya Ahmad, sira iku ya ora beda lan ananingsun, lan mukmin iku ora beda kalawan wali, Ingsun iku ya Ahmad, dudu sira, sajatine ora ana Ingsun lan sira, yaiku wahananira wahananingsun.

Amin … Rasanira rasaningsun, iya iku kang aran tingal bagêna.

Sumber : Yayasan Sastra Lestari

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s